top of page
White Aesthetic Simple International STEM Day Flyer (Website) - 1.png

I.N.C. Investigate, Navigate, Create

I.N.C is a child-based learning program that supports in-home education, through private instruction in a Montessori style educational environment.

 

This full day program will begin in September 2024 and run through May 2025 

 

Tuesdays: Ages 5-8 & Fridays: Ages 9-12

 

Classes will take place in our brand new barn classroom as well as outside on the farm.

 

Our day:

9:00 - 9:45  -  Stem Science 45 mins

9:50 - 10:10  -  Free time / Animals 20mins

10:15 - 11:00   -  Math 45 mins

11:05 - 12:00  -  Lunch & Recess 55 mins

12:05 - 12:50  -  Reading 45 mins

12:55 - 1:15  -  Free Time 20 mins 

1:20 - 1:50  -  Music 30 mins

 

We will have 2 certified teachers, utilizing the following curriculums, in each class:

  • The Good & The Beautiful 

  • Master Books

  • Harbor & Sprout (Music)

 

Tuition: 

$50 Registration fee (one-time, applied to tuition )

$300/ month

$75 Curriculum fee (one-time)

*$50 discount on monthly tuition for siblings

 

Registration will open in July 2024

bottom of page